کرونا و مهمترین اصل جلوگیری از ابتلای سالمند به بیماری کرونا

روش جلوگیری از بیماری کرونا در سالمندان

کرونا

در این مقاله از مرکز مراقبت پرستاری زی با مهر چه میخوانید:

خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا با افزایش سن بالاتر می رود و افراد مسن در بالاترین حد خطر قرار دارند. به عنوان مثال ، افراد 50 ساله بیش از افراد 40 ساله در معرض خطر نوع شدید بیماری قرار دارند. به همین ترتیب ، افراد در 60 یا 70 سالگی به طور کلی در معرض خطر بیشتری نسبت به افراد 50 ساله هستند. بیشترین خطر ابتلا به نوع شدید بیماری در بین افراد 85 سال به بالا است.

سن خطر بستری شدن در بیمارستان را افزایش می دهد

دارا بودن برخی شرایط خاص پزشکی در فرد سالمند می تواند خطر بیماری شدید را نیز افزایش دهد.

افرادی که با فرد سالمند دیدار می کنند ، باید اقدامات احتیاطی را انجام دهند تا فرد سالمند را از ابتلا به کرونا محافظت کنند.

نوع شدید بیماری به این معنی است که فرد مبتلا به کرونا ممکن است به اقدامات زیر نیاز داشته باشد:

بستری شدن در بیمارستان یا بخش مراقبت های ویژه و یا استفاده از دستگاه تنفس برای کمک به تنفس. اگر با یک فرد سالمند زندگی می کنید ، اولین و مهمترین کاری که به عنوان یک پرستار سالمند باید انجام دهید این است که تمام اقدامات احتیاطی را انجام دهید تا ابتدا خود شما آلوده نشوید. پس در اینجا اصول اولیه را رعایت کنید:

  • دستان خود را به مدت حداقل 20 ثانیه قبل از درست کردن غذا ، استفاده از دستشویی یا بعد از لمس سطوح در مکانهای عمومی ، با آب و صابون خوب بشویید.
  • از حضور در ازدحام جمعیت پرهیز کنید و در صورت سرفه یا عطسه ، این کار را بر روی آرنج و یا دستمال یکبار مصرف انجام دهید.
  • دستان خود را از صورت دور نگه دارید و صورت خود را لمس نکنید.
  • سطوح بیشتر لمس شده در خانه خود را مرتباً تمیز کنید. از جمله تجهیزات پزشکی مورد استفاده سالمند عزیزتان مانند واکر ، عصا و نرده ها.
  • همچنین برنامه ورزشی منظمی داشته باشید

کرونا

این مقاله را نیز بخوانید: درمان کرونا در منزل

انزوای اجتماعی سالمند در دوران کرونا

فاصله فیزیکی با دیگر افراد را رعایت کنید اما این به معنای انزوای اجتماعی نیست. همانگونه که میدانید یک راه مهم برای کاهش خطر ابتلا به کرونا محدود کردن ملاقات های حضوری است. اما این موضوع ممکن است برای افراد مسن که وقت گذراندن با دوستان و اعضای خانواده را دوست می دارند سخت باشد.

فاصله فیزیکی نباید به معنای انزوا یا تنهایی باشد. ما باید افراد مسن را ایمن نگه داریم ، اما باید در نظر داشته باشیم که انزوای اجتماعی می تواند بر ایمنی و سلامت روان افراد مسن تأثیر منفی بگذارد. پرستار سالمند می تواند به او کمک کند تا از مزایای ملاقات با عزیزان خود از طریق موبایل و خدمات آنلاین ، استفاده کند زیرا این کار به آرامش و حمایت معنوی از سالمند کمک می کند.

به آنها نشان دهید چگونه با استفاده از تلفن های هوشمند ، لپ تاپ یا تبلت با دیگران چت ویدیویی کنند.

از فیلم های دارای زیرنویس درشت برای بزرگسالانی که دارای مشکلات شنوایی هستند استفاده کنید.

دوستان و خانواده خود را به تلفن زدن به سالمند به جای ملاقات حضوری جهت بالا بردن روحیه فرد سالمند تشویق کنید.

خطر عفونت کرونا را به حداقل برسانید

ویزیت های غیرضروری پزشکی را به تعویق اندازید. اگر فرد مسن دارای بیماری خاصی نیست و به مراقبت های ضروری پزشکی نیاز ندارد به او کمک کنید تا معاینه سالانه و سایر ویزیت های غیر ضروری پزشکی را به تعویق بیندازد.

از سفر پرهیز کنید. افراد مسن باید مسافرت های غیر ضروری ، به ویژه سفرهایی که باعث می شود در جمعیت قرار بگیرند ، کنار بگذارند.

کرونا

ذخیره کنید

برای یک تا سه ماه دارو و حداقل دو هفته غذا ، داروهای بدون نسخه ، لوازم حیوانات خانگی و سایر ملزومات را ذخیره کنید.

ماسک بزنید

ماسک از ابتلا و شیوع ویروس در افراد جلوگیری می کند ، خصوصاً افرادی که ممکن است از ابتلا به این ویروس اطلاع نداشته باشند. ماسک باید روی بینی و دهان زده شود. ماسک ها به ویژه در مواقعی که فاصله گرفتن از دیگران دشوار باشد بسیار ضروری است. ماسک از سالمند شما محافظت می کنند

این مقاله را نیز بخوانید: ویژگی های ماسک کرونا را بدانید

واتساپ: +989120993611

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با ما